tiistai 21. tammikuuta 2014

Getting ready


15 days to go <3

Sairaalakassi, ääk, mitä pitäis pakata mukaan?
Mitä te ootte pakannut mukaan?

Sjukhusväskan, vad skall man packa med?
Vad har ni packat med?

11 kommenttia:

  1. Hehe jag packade dagen som det blev avfärd :p så inget annat än kläder åt mig o lillan, dator, laddare, kamera o tidning :) resten hämta sen gubben, så som tandborste o andra hygien saker :p .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ojdå! Vill packa påförhand så mycket jag kan så det är färdigt. Annars kommer jag stressa ihjäl mig, såklart kan man hämta in mer sedan. Men sån är jag, måste ha allting klart ifall det nu plötsligt blir avfärd! Glömmer ändå någonting! :D

      Poista
    2. Jo, brukar vara likadann men nu kunde ja inte tänka normalt :D haha. Men som nån skrivit på finska så de e dom viktigaste sakerna du behöver med dig. & en tidning kan vara bra :) de beror ju helt på sen hu födseln gick o hur pigg/trött du är :) . & lycka till! :)

      Poista
  2. Telefon, laddare, en bok o myki choklad :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En bok blir nog till ingen nytta Niko, läser inte! Tidningar heldre! :D Choklad nam. Det vill jag ha nu också!

      Poista
  3. Mä pakkasin vaikka mitä silloin, mutta loppujen lopuksi tarpeellisia oli vain: omat ja vauvan kotiutumisvaatteet, omat hygienia jutut, kännykkä, kamera ja laturi! :)

    VastaaPoista
  4. Noita listojahan löytyy netistä googlaamalla vaikka kuinka, mutta omat vinkit niiden peruskamojen joukkoon on sporttimallinen juomapullo ja imetystoppi! Mies sai juottaa mulle synnärillä vähän väliä vettä, johon toi juomapullo oli kyllä tosi kätevä. Osastolla taas oli kokoajan niin kuuma, että olisin sulanut niihin sairaalan pitkähihaisiin paitoihin. Imetystoppi oli pelastus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niin varmasti! On kuitenkin kivaa keskustella muitten kaa ja vertailla mitä on ottanu mukaan. Ja justiin et mitä on tullut käytettyä ja mitä ei :) Kiitos vinkeistä!

      Poista
  5. Här e va ja packa :)

    http://babydreamscomestrue.blogspot.fi/2013/11/sairaalakassi-torttuja.html

    VastaaPoista